Taverna

La família Coll al cap davant del Galeó, que a finals del 2011 va obrir amb l'ampliació del local, on els clients podran gaudir d'un espai moltm és ampli i podran degustar tot tipus de montaditos i caçoletes de diversos gustos.
Com va començar tot?

La Taverna El Galeó va obrir les seves portes el 30 de març de 2010. Vam iniciar aquesta aventura ajudant a una amiga en el seu local i, com ens va agradar tant la feina i vam creure que Palamós era el lloc ideal pel nostre negoci, ens vam decidir!Per què Galeó?

Estem en un lloc de mar, on tothom es mou amb barques, iots, velers, creuers,... aquest nom era perfecte per la seva ubicació "El Galeó".
A més, El Galeó era un vaixell de guerra poderós i versàtil: Tant es feia servir per fer comerç com per explodar. Així, en el nostre local, es fan negocis i s'explora cada plat que surt de la cuina.Quin tipus de client teniu?

Tenim un tipus de clientela molt diversa, però sobretot de Girona, Palafrugell, La Bisbal d'Empordà, Platja d'Aro i, com no, de Palamós. A més, en temporada d'estiu, encara la diversifiquem més gràcies al turisme estranger.Plats a recomanar per aquest estiu?

Nosaltres anem variant els nostres plats constantment depenent de la temporada però, com no podia ser d'altra forma èssent de Palamós: Peix fresc del dia, gamba de Palamós i la cuina casolana són els plats que marquen la diferència a la nostra Taverna.
El vostre secret?

Qualitat, bon preu i simpatia. Tot el que vols per a tu, ho has de posar en pràctica al local per donar el millor de cadascún de nosaltres.


Interior Taverna El Galeó (barra) Interior Taverna El Galeó (taules) Treballadors de la Taverna El Galeó

Taverna El Galeó © 2012, tots els drets reservats

inici | taverna | carta | galeria | contacte

Creat per GM Cloud Design